بعنوان یکی از پیشکسوتان طراحی سایت در اصفهان ، خدمات طراحی سایت را در اصفهان دستخوش تغییرات بنیادی نموده ، بطوریکه در چند سال گذشته الگویی بوده ایم برای همکاران و هم اکنون کادر خلاق گروه طراحی سایت اصفهان وب با ایده های نو، نسل جدیدی از برنامه های طراحی سایت را درجهت افزایش رنکینگ وب سایت ها در موتورهای جستجوی و افزایش رضایت مشتری به پیش می برند .
درباره مااز آن جهت این وب سایتها را داینامیک می گویند؛ که مدام در حال تغییر و به روز رسانی هستند. سایتهای داینامیک در دو نوع کلی ساخته میشوند. طراحی وب سایتهای داینامیک به شکلهای مختلفی انجام میشود.
نوع نخست آن که بسیار گران قیمت است، نوعی است که در آن که یک برنامه نویس حرفهای از اولین کد تا آخرین کد را بنویسد. هزینه چنین طراحی بسته به سابقه برنامه نویس، نمونه کارها، شهر مورد نظر تغییر میکند.
زمانی که یک برنامه نویس سایتی را طراحی میکند، یک پنل مدیریت نیز برای وب سایت طراحی میکند. به این معنی که صاحب وب سایت به راحتی بتواند مطالب موجود در سایت را ویرایش و بروز رسانی کند.
از مزایای مثبت طراحی اختصاصی وب سایت میتوان گفت این نوع وبسایت ها کاملاً شخصی سازی شده است. یعنی هیچ گونه کد اضافهای در وب سایت وجود ندارد. بنابراین بسیاربهینه طراحی شده است. از نظر سرعت وب سایت و سئو سایت در رنج بسیار خوبی قرار دارد.
از نکات منفی آن میتوان به چند مورد اشاره کرد: نخست آن که زمانی که یک برنامه نویس سایتی را طراحی میکند؛ شما کاملاً به این برنامه نویس یا شرکت مربوطه وابسته هستید. یعنی فرض بگیریم شما با برنامه نویس مربوطه به مشکل برخوردید و دیگر نمیخواهید با این برنامه نویس همکاریتان را ادامه دهید.
برای مثال طبق تجربهای که ما داشتیم برنامه نویس قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را دارد.شمادر این موقعیت نیازمند آن هستید، یک برنامه نویس دیگر را استخدام کنید. ماهها طول میکشد تا برنامه نویس جدید کاملاً به کدهای نوشته شده برنامه نویس قبلی پی ببرد.
زیرا برنامه نویسی یک اصول استاندارد دارد؛ اما معمولاً بخشی از یک پروژه برنامه نویسی به صورت استاندارد نوشته میشود و باقی آن را متخصص بر حسب تجربه و نوع برنامه نویسی خود مینویسد. این کار را خواندن و ویرایش کردن را برای سایر برنامه نویس ها سخت میکند.تصور کنید شما یک وب سایت عالی با مشتریان زیاد و ورودیهای گوگل بالایی دارید و سایتتان به مشکل برخورده باشد.
دقیقاً واژه فاجعه را میتوان در چنین زمانی به کار برد و احتمالاً مشتریان شما عصبانی میشوند. و امکان دارد برای همیشه شما را ترک کنند. مورد دیگری که میتوان به آن اشاره کرد و گفت این مطلب است که اگر شما یک قابلیت جدید برای وب سایت خود میخواهید.
که نیازمند طراحی و برنامه نویسی است برحسب بزرگی پروژه ممکن است بسیار گران دربیاید و همچنین ماهها زمان نیاز داشته باشد که طراحی شود. حتی تصور کنید این بخش طراحی شود و راه اندازی شود ماهها زمان میبرد باگها و خطاهای برنامه نویسی رفع شود.
نوع دوم استفاده از cms یا مدیریت محتوا میباشد. در واقع برنامهای است که بدون نیاز به دانش برنامه نویسی میتوان به ویرایش، تولید محتوا و غیره پرداخت. مدیریت محتواهای متفاوتی در بازار وجود دارند مانند جوملا، وردپرس، پرستاشاپ و … که محبوبترین آنها وردپرس میباشد.
در این مقاله زمانی که از سیستم مدیریت محتوا نام بردیم، منظورمان همان وردپرس است. وب سایتهای بسیار فوق العاده ای را میتوان با وردپرس طراحی کرد. طراحی سایت در وردپرس به دو نوع کلی تقسیم میشود.
نوع اول آن استفاده از قالبهای آماده است، در این حالت برنامه نویسان حرفهای قالبهایی را جهت انواع سایتهای مختلف طراحی کردند. و با سادگی بیشتر میتوان سایت های زیبایی طراحی کرد.
نوع دوم آن به این شکل است که یک برنامه نویس قالب شما را به صورت کاملاً اختصاصی طراحی کند. تفاوت طراحی اختصاصی قالب و قالب آماده در این است که قالب های آماده دارای ریکوئست (درخواست به سمت سرور) بالایی هستند. به این معنی که حجم کدهای به مراتب بالاتری برای ارضای نیازهای مختلف کاربران دارد.
طراحان این مدل قالب ها برای اینکه تمامی نیاز کاربران احتمالی را پوشش دهند قالب را بصورت گسترده تری طراحی کرده اند.اما اگر برای کسب و کار خود یک قالب اختصاصی طراحی کنید. سایت شما به مراتب بالاتر و سئو آن نیز به مراتب بهتر شود. اما نکته مهم این است که حتی اگر شما قالب اختصاصی طراحی کرده باشید.
چون بنیاد آن وردپرس است و ساختار بیسیک سایت شما وردپرس است. حتی اگر شما با طراح قالب به به مشکل برخوردید تغییر برنامه نویس چندان مشکلی ندارد و با سرعت خیلی بالاتری میتوان غالب را از نوع نوشت و یا از قالبهای آماده استفاده کرد تا مشکل حل شود.
بالاتر به موضوعی اشاره کردیم و میخواهیم قدری بیشتر آن را بشکافیم، برای مثال شما نیازی به بخشی جدید در وبسایت خود دارید. اگر وب سایت شما کاملاً اختصاصی باشد. همانظور که گفتیم احتمالا هزینه زیادی برای برنامه نویسی آن باید پرداخت کنید و شاید ماه ها زمان ببرد تا برنامه نویسی آن به طور کامل انجام شود.
اما در وردپرس مسئله این گونه نیست، میتوان گفت تا ۹۷ درصد مواردی که شما به آن نیاز دارید، یکی دیگر قبلاً به آن نیاز پیدا کرده است! بنابراین برنامه نویس هایی نمونههایی از آن را تهیه و راهی بازار کردند. این قبیل برنامه هایی که بر روی وب سایت اضافه میشوند اصطلاحاً پلاگین یا افزونه می گویند.
یعنی برنامه نویس های حرفهای نیازهای مردم در جهان را به صورت پلاگین هایی یا افزونههایی پولی و رایگان در اختیار مردم قرار داده اند. این مطلب را با توضیح یک مثال شفاف میکنیم: فرض کنید شما وب سایتی دارید که شبکه مجازی اینستاگرام در کسب و کار شما اهمیت بالایی دارد.
بنابراین میخواهید در صفحه اصلی وب سایت، در بخشی از آن تمام اطلاعات اینستاگرام عکسها و سایر مطالبی که به آن نیاز دارید به کاربران وبسایت نمایش داده شود. شما برای داشتن چنین امکانی در سایت اختصاصی قاعدتاً هزینه زیادی باید پرداخت کنید، همچنین زمان زیادی نیز برای طراحی آن صرف می شود.
تصور کنید حال با داشتن یک سایت وردپرسی، چند کلیک و صرف هزینه چند دلار یا حتی رایگان! میتوانید آن را روی سایت خود داشته باشید. این عالی نیست؟!
قسمت جالب آن این موضوع است که هر چند ماه این پلاگین آپدیت میشود. اگر مشکلاتی یا باگی نیز داشته باشد رفع میشود و یا قابلیتهای جدیدی به آن اضافه میشود. اگر به هر دلیلی با این پلاگین به مشکل برخوردید به راحتی می توانید با پلاگین های مشابه تعویض کنید.
بنابر این بهترین راه حل در طراحی وب سایتها از نظر ما طراحی وب سایتهای وردپرسی اما با قالب اختصاصی است. این نوع وب سایت ها به شما این امکان را میدهند که سایتی پرسرعت داشته باشید، هزینه کمتری پرداخت کنید و وابستگی به برنامه نویس یا شرکت برنامه نویسی نداشته باشید.
البته استفاده از قالبهای آماده نیز مشکل ساز نبوده و کار شما را به خوبی انجام میدهد. حال پس از توضیح سیستم مدیریت محتوا به بررسی معایب و مزایای وب سایت داینامیک میپردازیم:
مدیریت سایتهای داینامیک با داشتن کنترل پنل بسیار آسان است و تغییر و تحول در آن نیاز به دانش تخصصی برنامه نویسی ندارد. همچنین به شما این امکان را می دهد که وب سایت خود را گسترش دهید.
از آنجا که حجم دادهها و کدها در سایت های داینامیک بالا است، نیازمند سروری با هزینه بالاتری می باشد. سروری که حجم و سی پی یو ای به مراتب بالاتری از سایت استاتیک نیاز دارد. امنیت وب سایتهای داینامیک از سایتهای استاتیک پایینتر است.
کارشناسان با تجربه اصفهان وب پاسخگوی سئوالات شما خواهند بود . برای مشاوره کافیست کلیک نمایید.
نظر دهید