بعنوان یکی از پیشکسوتان طراحی سایت در اصفهان ، خدمات طراحی سایت را در اصفهان دستخوش تغییرات بنیادی نموده ، بطوریکه در چند سال گذشته الگویی بوده ایم برای همکاران و هم اکنون کادر خلاق گروه طراحی سایت اصفهان وب با ایده های نو، نسل جدیدی از برنامه های طراحی سایت را درجهت افزایش رنکینگ وب سایت ها در موتورهای جستجوی و افزایش رضایت مشتری به پیش می برند .
درباره ماپایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که برای انواع مختلفی از وظایف برنامه نویسی از جمله ساخت سایت ایده آل است. بنابراین اگر می خواهید بدانید که چگونه با استفاده از پایتون یک وب سایت ایجاد کنید، در جای درستی هستید!طراحی یک سایت با استفاده از پایتون رویای هر کارآفرینی است. پایتون یک زبان برنامه نویسی ساده و قابل درک است که قابلیت های قدرتمند توسعه سایت را ارائه می دهد و به شما کنترل کامل بر عملکرد و زیبایی سایت خود را می دهد. در ذیل به چند سوال شما پاسخ داده شده است:
آیا می توانید با استفاده از پایتون یک وب سایت بسازید؟
پاسخ این است که بله، شما می توانید یک وب سایت با پایتون بسازید - در واقع به راحتی. اگرچه پایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است، اما به طور طبیعی به برنامه نویسی وب نیز گسترش می یابد.
توسعه وب پایتون با استفاده از «فریمورکها» امکانپذیر میشود، که بستههای از پیش ساخته شده کد پایتون هستند که به عنوان پایه یا ساختار برای وبسایت شما عمل میکنند.در ادامه این راهنما چارچوب ها را بررسی خواهیم کرد.
چرا یک وب سایت با پایتون ایجاد کنیم؟
آیا می دانستید اینستاگرام با پایتون توسعه یافته است؟ این باید به شما نشان دهد که چه چیزی با استفاده از پایتون و کمی گریس آرنج امکان پذیر است. پایتون واقعا یک زبان برنامه نویسی جدید نیست. تقریباً 30 ساله است! اما در چند سال گذشته، پایتون در بسیاری از زمینهها مورد استفاده گسترده قرار گرفته است.
از برنامه نویسی همه منظوره و برنامه های کاربردی یادگیری ماشین گرفته تا علم داده و تجزیه و تحلیل تجاری، پایتون در هر زمینه ای که به برنامه نویسی نیاز دارد نفوذ کرده است. طبیعتاً توسعه وب خارج از دامنه پایتون نیست. چارچوبهای پایتون، توسعهدهندگان وب را برای ساختن وبسایتها و برنامههای وب بسیار پیچیده مجهز کرده است. اما چه چیزی پایتون را برای توسعه وب بسیار جذاب می کند؟ در زیر برخی از دلایل ایده آل بودن ایجاد یک وب سایت با استفاده از پایتون آورده شده است.
1-یادگیری نسبتا ساده تر است
طراحی یک وب سایت با پایتون به دلیل آسان بودن یادگیری زبان در مقایسه با سایر زبان های وب سایت محبوب (به عنوان مثال جاوا) بسیار آسان تر است. از نحو نسبتا سادهتری استفاده میکند، ابهام معنایی زیادی ندارد و از نمادهای رایج برای برنامهنویسی استفاده میکند. به عنوان مثال، نسخه زیر نسخه Python از برنامه معروف Hello World است که همه کدنویس ها سفر خود را با آن آغاز می کنند.
2-خیلی ساده، درست است؟
نه فقط ساده بلکه به طرز خوشمزه ای منطقی. حتی یک مبتدی برنامه نویسی کامل می تواند استنباط کند که این خط کد در تلاش برای رسیدن به چه چیزی است. انجام یک کار مشابه در یک زبان برنامه نویسی دیگر، مثلاً جاوا، به چندین خط کد نیاز دارد.
همه این عوامل در کنار هم باعث می شود تا زبان را بسیار آسان انتخاب کنید.این یعنی با کمی تجربه؛ یک برنامه نویس می تواند از مبتدی به حرفه ای تبدیل شود و حتی از این زبان برای توسعه یک وب سایت با پایتون از پایه استفاده کند.
3-مجموعه وسیعی از کتابخانه ها
پایتون منبع باز است و یک جامعه قوی از آن پشتیبانی می کند. این منجر به یک اکوسیستم منحصربهفرد شده است که در آن میتوانید کد (یا کتابخانههای) از پیش موجود پایتون را برای طیف وسیعی از وظایف پیدا کنید.این امر توسعه یک وبسایت با استفاده از پایتون را آسانتر میکند، زیرا شما میتوانید پردازش را به کتابخانه پایتون بارگذاری کنید تا اینکه بفهمید چگونه مراحل جداگانه را کدنویسی کنید.
آیا می خواهید آنالیز ریاضی را انجام دهید؟ از Pandas یا Numpy استفاده کنید. آیا به قابلیت های نمودار نیاز دارید؟ نگران نباشید، Pygal در خدمت شماست. تقریباً برای هر فرآیندی یک کتابخانه پایتون وجود دارد.زمانی که صحبت از توسعه وب به میان می آید، پایتون دارای تعدادی چارچوب است که کار توسعه را آسان تر می کند. در ادامه در مورد برخی از چارچوب های اصلی پایتون بحث خواهیم کرد.
4-زمان توسعه سریعتر
مزیت اصلی توسعه یک وب سایت با پایتون سرعت بالای آن است.نه تنها وبسایتهای ساخته شده با پایتون سریعتر اجرا میشوند، بلکه سریعتر توسعه مییابند، بنابراین زمان ورود به بازار سریعتر است. در عصر رقابت شرکتهای بزرگ امروزی، این یک مزیت ارزشمند است.
5-قابلیت تجسم داده عالی
یکی از نقاط قوت اصلی پایتون توانایی آن در نمایش داده ها در قالب تجسم های خلاقانه است. از این ویژگی قدرتمند می توان برای ساخت وب سایت های آموزنده ای استفاده کرد که امکان نمایش پویا اقلام داده های پیچیده را فراهم می کند.
6-بودجه پسند
از آنجایی که پایتون کاملاً منبع باز است، استفاده از این زبان و چارچوب های مرتبط با آن برای همه آزاد است. این بدان معناست که اکثر ابزارهای توسعه وب سایت پایتون هیچ هزینه ای ندارند. این تضمین می کند که روند توسعه وب شما نسبتاً ارزان باقی می ماند.
7-ایمن و مقیاس پذیر
پایتون یک زبان ذاتا امن است و بسیار مقیاس پذیر است. این ویژگی اجازه می دهد تا از زبان برای توسعه برنامه های کاربردی وب استفاده شود که می توانند به راحتی با رشد کسب و کار شما بزرگ شوند.
ما به اینستاگرام اشاره کردیم، اما در اینجا تعدادی از مهاجمان سنگین دیگر که وب سایت خود را با استفاده از پایتون ایجاد کرده اند آورده شده است:
*گوگل
*Spotify
*نتفلیکس
*اوبر
*دراپ باکس
*پینترست
*اینستاکارت
اکنون که دلایلی را میدانیم که چرا ساخت وبسایت شما با استفاده از پایتون یک انتخاب عالی است، اجازه دهید نگاهی عمیقتر به برخی از چارچوبهایی بیندازیم که میتوان از آنها برای ساخت یک وبسایت با پایتون استفاده کرد.
چارچوب های وب به سادگی مجموعه های کد و کتابخانه های از پیش ساخته شده ای هستند که به سرعت بخشیدن به روند توسعه کمک می کنند. با استفاده از چارچوبهای وب پایتون، توسعهدهندگان میتوانند نرمافزار وب مقیاسپذیرتر و قابل اعتمادتری ایجاد کنند.این بدان معنی است که می توانید در مدت زمان نسبتاً کوتاهی یک وب سایت حرفه ای با کار کمتر ایجاد کنید. با این حال، به خاطر داشته باشید که استفاده از فریم ورک برای توسعه دهندگان دقیقاً اجباری نیست. کد را می توان از ابتدا نیز نوشت. با این حال، برای کاهش پیچیدگی و افزایش بازده زمانی، توصیه می شود از یک چارچوب استفاده کنید.
در ادامه به معرفی مختصری از برخی از محبوبترین چارچوبهای توسعه وب پایتون میپردازیم.
*جانگو
اگر به دنبال یک چارچوب متن باز هستید که ویژگی های توسعه سریع و فرآیند طراحی نامرتب را ارائه می دهد، جنگو بهترین گزینه برای شماست. این فریم ورک جدا از سرعت فوقالعاده، یکی از امنترین ابزارهای توسعه وب پایتون است.
هنگامی که از جنگو برای ساخت وب سایت خود استفاده می کنید، به تمام اجزای ضروری وب مانند قابلیت های مدیریت، ادغام پایگاه داده و ویژگی های احراز هویت دسترسی خواهید داشت. این چارچوب بر اساس یک مفهوم مبتنی بر برنامه عمل می کند، که در آن هر برنامه یک واحد کد مستقل است که بدون وابستگی خارجی اجرا می شود.
مثال زیر برخی از برنامه های جنگو را نشان می دهد.
# helloapp/settings.py
INSTALLED_APPS = [
'django.contrib.admin',
'django.contrib.auth',
'django.contrib.contenttypes',
'django.contrib.sessions',
'django.contrib.messages',
'django.contrib.staticfiles',
]
جنگو به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارد توسط برخی از بزرگترین نام های اینترنت مانند Spotify و Dropbox استفاده می شود.
*فلاسک
در مقایسه با جنگو، Flask یک چارچوب مینیمالیستی است، به این معنی که فاقد ویژگیهای خاصی مانند قابلیتهای احراز هویت و مجوز است. با این حال، انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می دهد، زیرا می توانید کتابخانه ها و برنامه های افزودنی را در صورت نیاز و در صورت نیاز اضافه کنید. مثال کد زیر نسخه hello world Flask را نشان می دهد:
from flask import Flask
app = Flask(__name__)
@app.route("/")
def home():
return "Hello, World!"
if __name__ == "__main__":
app.run(debug=True)
Flask حداقل چیزی را که برای ساختن یک وب سایت با استفاده از پایتون لازم است به شما می دهد و به شما امکان می دهد از آنجا ادامه دهید. این رویکرد منحصر به فرد در توسعه وب، Flask را به چارچوب ترجیحی برای غول های چند ملیتی مانند Uber و Netflix تبدیل کرده است.
با تعداد زیادی فریمورک مختلف در دسترس، کدام یک را باید استفاده کنید؟ پاسخ این است که کاملاً به سطح مهارت شما به عنوان یک برنامه نویس بستگی دارد.
اگر تازه کار هستید که نیاز به حمایت بیشتری دارید، با جنگو همراه باشید. از سوی دیگر، اگر توسعهدهنده باتجربهتری هستید که انعطافپذیری و کنترل بیشتری را ترجیح میدهید، Flask ممکن است گزینه بهتری باشد.
با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که مهم نیست از کدام یک استفاده می کنید، اولین قدم شروع کدنویسی است. تنها در این صورت است که میتوانید به پیچیدگیهای فرآیند رسیدگی کنید.
تاکنون در مورد اجزای منفرد توسعه وب پایتون بحث کرده ایم. در این بخش، همه آنها را کنار هم میگذاریم و راهنمای ایجاد میکنیم که تمام اطلاعاتی را که برای موفقیت به عنوان یک توسعهدهنده وب پایتون نیاز دارید، در اختیار شما قرار میدهد.
مرحله 1: یک دسته در HTML و CSS دریافت کنید
برای هر توسعه دهنده وب که ارزشش را دارد، داشتن یک دسته در HTML و CSS ضروری است. این دو زبان ستون فقرات فرآیند توسعه وب را تشکیل می دهند. بدون HTML و CSS، یک توسعهدهنده نمیتواند قسمت جلویی، یعنی بخشی از وبسایت را که واقعاً در مرورگر قابل مشاهده است، ایجاد کند.
مرحله 2: به اصول اولیه جاوا اسکریپت مسلط شویددر مرحله بعد، شما باید بر اصول اولیه جاوا اسکریپت تسلط داشته باشید، زبان برنامه نویسی ضروری سمت کلاینت که هیچ وب سایتی نمی تواند بدون آن کار کند. با استفاده از جاوا اسکریپت، توسعهدهندگان میتوانند عناصر قدرتمندی مانند اعتبارسنجی فرم، انیمیشنهای سمت سرویس گیرنده و موارد دیگر ایجاد کنند.
مرحله 3: بر مدل شی سند مسلط شوید
هنگامی که به خوبی به موارد بالا دست پیدا کردید، وقت آن است که مدل شیء سند (DOM) را یاد بگیرید، که با دستکاری آن می توانید صفحات وب قدرتمند و پویا بسازید. در این زمینه، یادگیری jQuery، یک کتابخانه جاوا اسکریپت که فرآیند کار با DOM را ساده می کند، مفید است.
مرحله 4: توسعه Backend با پایتون
هنگامی که مراحل بالا را پوشش دادید، برای توسعه Back-end آماده هستید. اکنون قسمت سرگرم کننده فرا می رسد، ما باید از پایتون برای طراحی بک اند استفاده کنیم، یعنی بخشی از کد وب سایت که روی سرور اجرا می شود.
با یادگیری سینتکس پایتون شروع کنید و سپس به چارچوبی مانند جنگو یا فلاسک بروید. پس از یادگیری اصول اولیه جاوا اسکریپت، پایتون یک نسیم خواهد بود.
مرحله 5: چارچوب و پایگاه داده خود را انتخاب کنید
در نهایت، شما باید چارچوب مناسبی را برای نیازهای خود به همراه پایگاه داده باطنی که قرار است برای طراحی سایت خود با پایتون استفاده کنید، انتخاب کنید. اینجاست که باید منطق کسب و کار خاص را همراه با توابع دستکاری داده های وب سایت خود ایجاد کنید.
در پایان:
پایتون یکی از قدرتمندترین زبان های توسعه وب است که امروزه در دسترس است. با تسلط بر این زبان، توسعهدهندگان میتوانند برنامههای کاربردی وب پایداری ایجاد کنند که طیف گستردهای از نیازهای تجاری را برآورده میکنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره کیک نمائید.
نظر دهید