بعنوان یکی از پیشکسوتان طراحی سایت در اصفهان ، خدمات طراحی سایت را در اصفهان دستخوش تغییرات بنیادی نموده ، بطوریکه در چند سال گذشته الگویی بوده ایم برای همکاران و هم اکنون کادر خلاق گروه طراحی سایت اصفهان وب با ایده های نو، نسل جدیدی از برنامه های طراحی سایت را درجهت افزایش رنکینگ وب سایت ها در موتورهای جستجوی و افزایش رضایت مشتری به پیش می برند .
درباره ماریدایرکت یکی از واژه ها و مفهوم های تخصصی در وب سایت میباشد که تاثیر زیادی در موفقیت و شکست سئو و همینطور تجربه کاربری آن دارد. تصور کنید بعد از گذشت یک سال از فعالیت وب سایت خودتان، به دلیل مشکلی مجبور به تغییر دامنه آن میشوید.
مثلا به دلیل تشابه اسمی نام دامنه آن با یک وب سایت بزرگ و معروف که رقیب شما هم هست، تصمیم بگیرید جهت جلوگیری از اینکه کاربران جدیدتان وارد آن وب سایت شوند، دامنه سایت را تغییر داده و روی نام جدید برندسازی
کنید.ریدایرکت (Redirect) روشی برای انتقال کاربران از یک آدرس به آدرس جدید است.
برای آشنایی بیشتر با ریدایرکت Redirect با اصفهان وب همراه باشسد:
ریدایرکت در معنا به معنی راهنمایی به یک مکان جدید است . در اینترنت، ریدایرکت Redirect مترادف با انتقال بازدید کننده به مکان جدید است . به بیان دیگر در هر زمانی که شخصی یا یک نرم افزاری به یک آدرس دیگر وارد شود که ما نمی خواهیم، در واقع آن شخص یا آن نرم افزار را به یک آدرس جدید منتقل می کنیم .
مدیران وبسایت ها مخصوصا در ارتباط با رعایت اصول سئو همواره با ریدایرکت آدرس صفحات مختلف یک سایت سر و کار دارند. از این رو آموزش یا هدف آشنایی کامل شما با مفهوم ریدایرکت و دستورات آن نوشته شده است .
یکی از موارد رایج در استفاده از ریدایرکت زمانی است که آدرس تمام یا برخی صفحات سایت تغییر یافته باشد و خزنده های موتورهای جستجوگر و کاربران سایت به آدرس های قدیمی وارد می شوند و ما می خواهیم آن ها را به آدرس های جدید هدایت کنیم . از دیگر موارد رایج، استفاده از دستورات ریدایرکت زمانی است که برای یک صفحه از سایت چندین آدرس متفاوت وجود داشته باشد .
ریدایرکت صفحات به دو حالت انجام می شود. در حالت اول تمام صفحات سایت به آدرس های جدید تغییر یافته اند درست مانند زمانی که سایت به یک دامنه جدید منتقل شده باشد یا ساختار پیوند یکتای تمام لینک ها ی سایت را تغییر داده باشد . در این حالت تمام صفحات سایت را به آدرس های جدید منتقل می کنیم.
حالت دوم زمانی است که تنها یک یا برخی از آدرس های صفحات سایت تغییر یافته است که در این حالت باید برای هر آدرس، یک دستور ریدایرکت مجزا تعریف شود .ریدایرکت انواع متفاوتی دارد که هر نوع آن یک هدف خاصی را دنبال می کند .
Meta Refresh نوعی از ریدایرکت است که به جای اجرا در سطح سرور، در سطح صفحه انجام می شود. این نوع ریدایرکت معمولا کند است و درتکنیک های سئو پیشنهاد نمی شود. این نوع ریدایرکت ها را احتمالا در صفحات انجمن های گفتگو و پس از ویرایش اطلاعات خود مشاهده کرده اید.
آنها معمولا به شکل صفحه موقت 5 ثانیه ای و با پیغام <<در صورتی که تا چند ثانیه دیگر به صفحه مورد نظر منتقل نشدید، ابنجا را کلیک کنید>> ظاهر می شوند. این ریدایرکت تا حدودی اعتبار صفحه را منتقل می کند، اما به خاطر عدم انتقال کامل اعتبار و کارایی ضعیف آن در سئو پیشنهاد نمی شود.
ریدایرکت 301 به معنی انتقال دائمی یک یو آر ال است و بین 90 تا 99 درصد اعتبار صفحه را منتقل می کند. 301 یکی از کدهای وضعیت HTTP است که برای این نوع ریدایرکت تعریف شده است. در بسیاری از مواقع، ریدایرکت 301 بهترین راه برای ریدایرکت یک صفحه در وبسایت است.
ریدایرکت 302 یک Redirect کاملا موقت است و می توانید هر زمانی که دلتان می خواهد، آن را غیر فعال کنید. این تنها زمانی باید مورد استفاده قرار گیرد که شما قصد دارید در بعضی از نقاط سایت به URL قدیمی برگردید. برای مثال ممکن است شما در حال طراحی نسخه جدیدی از سایت خود باشید و از این جهت می خواهید که کاربران را بر روی نسخه جدید و یا نسخه قدیم سایت هدایت کنید. شما می توانید از ریدایرکت 302 برای این کار استفاده کنید.
ریدایرکت 307 به نوعی همان ریدایرکت 302 است. به طور کلی فضای وب بر پایه پروتکل اینترنتی HTTP بنا شده است و این پروتکل هم خود به تنهایی دارای 2 نسخه است. (نسخه 1.0 و نسخه 1.1) ریدایرکت 302 برای هر دو نسخه اینترنت به خوبی کار میکند اما ریدایرکت 307 در نسخه دومی (1.1) عمل خواهد کرد. بنابراین بهتر است اگر نیاز به ریدایرکت موقتی وب سایت خودتان داشتید، از همان ریدایرکت 302 استفاده کنید.
اگر قصد تغییر دامنهی وبسایت خود را دارید بهتر است بعد از تهیهی دامنه جدید، آدرس دامنهی فعلی را روی دامنهی جدید ریدایرکت کنید. در این صورت کاربران فعلی خود را هم حفظ خواهید کرد و بخشی از اعتبارات دامنهی فعلی شما به دامنهی جدید انتقال مییابد.
ممکن است در سایت شما چندین صفحه با آدرسهای مختلف اما محتوای یکسان وجود داشته باشد. معمولاً این مشکل در صفحات آرشیو برچسبهایی که کمتر استفاده شدهاند وجود دارد. برای حل این مشکل هم باید برچسبها یا صفحات تکراری حذف شده و آدرس آنها صفحه اصلی ریدایرکت شود.
در صورتی که بخواهید آدرس صفحهای را تغییر دهید بهتر است آدرس فعلی به صفحهی جدید ریدایرکت ۳۰۱ شود.
ریدایرکت به معنی راهنمایی کابران و موتورهای جستجو به مکانی جدید است. معمولا زمانی از redirect ها استفاده میشود که آدرس تمام یا برخی صفحات سایت تغییر کرده باشد و موتورهای جستجو و کاربران به آدرس قدیمی صفحات سایت وارد شوند. برای جلوگیری از بروز مشکل محتوای کپی در سئو، باید از ریدایرکت استفاده کنیم. انواع مشهور و پراستفاده ریدایرکت عبارت اند از 301، 302، 307 و متای رفرش. نباید فراموش کنید که برای انتقال صفحات باید استراتژی داشته باشید و این کار را به صورت شانسی و رندوم انجام ندهید.
برای مشاهده مقالات بیشتر در مورد سئو سایت و طراحی سایت به صفحه مقالات مراجعه کنید.
نظر دهید