بعنوان یکی از پیشکسوتان طراحی سایت در اصفهان ، خدمات طراحی سایت را در اصفهان دستخوش تغییرات بنیادی نموده ، بطوریکه در چند سال گذشته الگویی بوده ایم برای همکاران و هم اکنون کادر خلاق گروه طراحی سایت اصفهان وب با ایده های نو، نسل جدیدی از برنامه های طراحی سایت را درجهت افزایش رنکینگ وب سایت ها در موتورهای جستجوی و افزایش رضایت مشتری به پیش می برند .
درباره ماداشتن یک سایت به روز و قرار گرفتن آن در صفحات اول گوگل با رعایت نکات خاص امکانپذیر خواهد بود . در مسیر بالا آوردن سایت باید به مواردی که باعث دریافت نمره منفی از طرف گوگل میشود توجه خاص کرد . در این مقاله ما مواردی را برای جلوگیری از این موضوع با شما در میان میگذاریم .
١- محتوای تولید شده بصورت خودکار در مسیر ایجاد و ساخت سریع وب سایت ها : مدیران صفحات همیشه از ابزارهای مختلفی استفاده می کنند تا بتوانند محتوایی در فرصت کم برای بازدیدکنندگان ایجاد نمایند. در واقع هر گونه محتوایی که در این مسیر ایجاد شود، با توجه به فرصت کمی که برای آن صرف شده است دارای کیفیت پایین بوده و از نظر گوگل اسپم و هرز تلقی می شود
. شما نیز باید سعی کنید که از هر نوع ابزار و وسیله خدمتی که بطور خودکار محتوای موردنیازتان را تولید می کنند اجتناب کنید؛ زیرا باعث می شوند که وب سایتتان مجازات شده و یا بطور کامل از فهرست نتایج حذف گردد. برخی از وب مسترها تا جایی که بتوانند محتوای سایت خودشان را بطور خودکار و با استفاده از مطالب موجود در صفحات دیگر تأمین می کنند، به عنوان مثال با استفاده از خوراک RSS صفحات موردنظر را ذخیره و بدون هیچ زحمتی مطالب آنها را کپی و در داخل صفحه خودشان ارسال می کنند، اما این موضوع اهمیت بسیاری دارد که صفحه شما منحصر به فرد بوده و مانند صفحه ای که از آنها مطالب کپی شده اند نباشد.
۲- ایجاد صفحاتی با محتوای کیفیت پایین و غیر اورجینال: محتوای یک وب سایت مانند یک پادشاه است و باید منحصر به فرد و به خوبی نوشته شود. اصطلاح Thin" "Page یا "صفحه لاغر و ضعیف" به صفحاتی گفته میشود که مطالب آنها ارزش چندانی ندارند و برای بازدید کننده جذاب نیست. آنها شامل مطالبی اند که تنها از چندین کلمه برای توضیح مطلبشان استفاده کرده اند و در نتیجه اصلا برای مخاطب مفید واقع نمیشوند.
اصل و اورجینال بودن یک مقاله بسیار مهم است و حتما باید قبل از ارسال، آن را از نظر "Copyscape" بررسی نمایید. این ابزار یک برنامه رایگان است که به شما اجازه می دهد قبل از ارسال یک مقاله از منحصر به فرد بودن و اورجینال بودن آن اطمینان حاصل کنید.
۳- متن پنهان:برخی از وب مسترها متن هایی نامرئی صفحات خودشان قرار می دهند و هدف از این کار این است که شاید برای رتبه بندی مفید واقع شود و باید بگوییم که این کار اصلا هم سخت نیست و هر وب مستری می تواند به راحتی متن های صفحاتش را برای بازدید کننده نامرئی نماید.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که رنگ متن مورد نظرتان را با رنگ پس زمینه هماهنگ کنید و این فرایند تنها خواندن متن را دشوار خواهد کرد و اگر سعی می کنید که با این کار آن را از جستجوی گوگل خارج کنید، باید بگوییم که اصلا عملی نخواهد بود. این تکنیک یک روش بسیار قدیمی است، اما شاید امروزه استفاده بیشتری برای جذب مخاطب داشته باشد. چند راه دیگر برای مخفی کردن متون در صفحه وجود دارد,مانند ترفند CSS اما باید بگوییم که گوگل از تمام آنها باخبر بوده و در مقابل آنها واکنش نشان میدهد.
۴- صفحات دروازه: این اصطلاح به صفحاتی اشاره دارد که برای یک کلمه کلیدی خاص تنظیم شده باشند و تنها برای این عبارت بهینه سازی شده اند و سپس ترافیک بالایی را از صفحه و سایت دیگر از طریق این دروازه به وب سایت آنها منتقل می شود. البته این ترفند همیشگی نیست.
۵- محتوای آماده: محتوای آماده از سایر وب سایت ها کپی میشود و اغلب اسپمرها این کار را برای سرعت بخشیدن به فعالیت هایشان بدون هیچ تلاشی انجام می دهند.محتوای آماده می تواند شامل کپی کردن تمام مقالات و یا فقط بخشی از یک صفحه دیگر بشود و همچنین در پایان آن نیز نام نویسنده را تغییر داده تا محتوای سرقت شده کاملا منحصر به فرد به نظر بیاید.
۶- شرکت در برنامه های وابسته برای تبلیغات: یکی از تغییرات الگوریتم های گوگل برای صفحات پر از آگهی بود که از نظر آنها این صفحات برای بازدید کننده تجربه بدی را خواهند ساخت و بنابراین تبلیغات باید در صفحه دوم و در خارج از مطالب اصلی وب سایت قرار بگیرند.
اگر به سایتی شبیه به آمازون نگاه کنید کاملا متوجه خواهید شد که تبلیغات در این صفحه چقدر مرتب قرار گرفته اند و هر بازدیدکننده به راحتی می تواند مطالب مختلف و آگهی های مناسب با مشاهده با انها را مشاهده نماید. یک آزمایش ساده برای انتشار تبلیغاتتان این است که آگهی ها را در اطراف وب سایتتان قرار دهید و سپس ببینید که آیا بازدید کننده به راحتی می تواند هم محتوا و هم آگهی ها را بدون هیچ گونه مزاحمتی مشاهده نماید یا خیر.
بیشتر بخوانید:
ابزارهای انتخاب کلمه کلید در سئو سایت
7- پر کردن صفحات با کلمات کلیدی متراکم: برخی از وب مسترها از کلمات کلیدی بسیار زیاد و اضافی و متراکمی استفاده می کنند. اغلب یک لیست از کلمات کلیدی در وب سایتشان ایجاد کرده و در صفحاتشان قرار میدهند. یکی از روش های معمول برای کلیدواژه ها، استفاده از کلمه یا اصطلاح خاصی است که از تراکم این کلمات استفاده می نمایند و هر چه درصد دفعاتی که این کلمات پشت سرهم و بدون معنی تکرار شوند به صورت نامتعارف و بصورت یک زبان غلط و ناخوانا در صفحات قرار می گیرند و همان طور که پیش بینی می کنید کاملا غیرطبیعی بوده و اصلا خواندن آنها آسان نیست و باید گفت که این روش در سیستم رتبه بندی قدیمی SERPs بسیار رایج بود.
شما نیز می توانید با تکرار و تراکم بسیار این کلیدواژه ها موتورهای جستجو را فریب داده و بازدیدکنندگان بیشتری را به سمت خودتان بکشانید، اما خیلی زود پیغامی از طرف گوگل دریافت خواهید کرد که شما در حال انجام تاکتیک های سئو کلاه سیاه هستید و شاید خیلی زود برای این کار جریمه شوید.
۸- تولید کاربر اسپم: یکی از مثال های خوب برای تشخیص اینکه یک صفحه دارای کاربر فیک و اسپم است نظرات ارسال شده برای این صفحه است و اگر شما این نظرات را با منطق قبول داشته باشید، پس این صفحه از کاربر اسپم استفاده نکرده است، اما اگر در نظرات، فردی نظر داده باشد: "چه وبلاگ خوبی." یا اینکه سؤال پرسیده باشد: "از چه تم وردپرسی استفاده می کنید؟ " کاملا مشخص است که این نظرات اصلأ با مقاله ارسال شده ربطی ندارند و در واقع از طریق کاربر اسپم و بصورت خودکار ارسال شده است. درواقع هر فردی که بدون ربط با مطلب موردنظر، کامنتی را ارسال نماید اسپم و فیک بوده و شامل هرزنامه ها قرار می گیرد.
نوع دیگری از محتوای تولید شده توسط کاربر این است که در سایتهایی آنلاین، برایتان پست ارسال می کنند که آنها را در صفحه خودتان داشته باشید و به شما توصیه می کنیم که اگر مطلب ارسال شده خارج از استانداردهایتان بود اصلا آن را قبول نکنید و همچنین یک توصیه دیگر نیز به شما دارم که اصلا اجازه ندهید فردی در صفحه شما بصورت مهمان پست و مطلب ارسال نماید زیرا احتمال دارد که در داخل متن خودش از لینک ها و کلید واژه های مربوط به صفحه خودش استفاده کرده باشد و این یک بک لینک از سایت شما به حساب می آید.
اگر نویسنده می خواهد که یک پیوند را به مطلب خودش اضافه کند، تنها باید در انتهای مقاله و در بخش مربوط به نویسنده آن را قرار دهد و همچنین به این امر دقت داشته باشید که لینکهای قرار گرفته در بخش پایانی مقاله معتبر و شامل اسپم نباشند و اگر وب سایت آنها دارای لینکهای معتبری نیست توصیه میشود که اصلا از آن استفاده نکنید.
تولید محتوا در اصفهان
نظر دهید