بعنوان یکی از پیشکسوتان طراحی سایت در اصفهان ، خدمات طراحی سایت را در اصفهان دستخوش تغییرات بنیادی نموده ، بطوریکه در چند سال گذشته الگویی بوده ایم برای همکاران و هم اکنون کادر خلاق گروه طراحی سایت اصفهان وب با ایده های نو، نسل جدیدی از برنامه های طراحی سایت را درجهت افزایش رنکینگ وب سایت ها در موتورهای جستجوی و افزایش رضایت مشتری به پیش می برند .
در تعریف دامنه چیست باید گفت دامنه آدرس وب سایت شما در دنیای اینترنت است. به زبان خیلی ساده در تعریف دامنه چیست باید گفت همان آدرسی که در مرورگر خود برای ورود به هر سایتی وارد میکنید دامنه است.
دامنه از دو بخش اصلی تشکیل شدهاست: نام دامنه و پسوند آن. برای ثبت دامنه، مجاز به استفاده از اعداد، حروف یا ترکیبی از آن دو هستید. کاربران وب سایت شما به آدرس دامین مراجعه خواهند کرد و می توانند سایت شما را مشاهده کنند.
نام دامنه بستگی زیادی به سلیقه شما و محتوای وب سایت دارد. همانطور که گفته شد، این نام میتواند متشکل از اعداد، حروف و یا هردوی آنها باشد. نام دامنه با “.” از پسوند آن جدا میشود. پسوندها در دو دستهی اصلی بینالمللی و ملی طبقهبندی میشوند که انتخاب پسوند مناسب نیز متاثر از حوزه فعالیت وب سایت و نظر شخصی شما خواهد بود. در مقاله جدید ترین پسوند های دامنه می توانید از آنها مطلع شوید
مثلا com. نمونهای از پسوند بینالمللی و ir. نمونهای از پسوند ملی ایران است.حال که با مفهوم دامنه چیست آشنا شدید در امتداد مقاله به بررسی هاست چیست خواهیم پرداخت. فراموش نکنید که هر وب سایت نیاز به یک دامنه منحصر به فرد دارد. لذا امکان ثبت دامنه اینترنتی که قبلا ثبت شده و تحت مالکیت دیگری باشد را نخواهید داشت.
دامنهها از طریق آدرس IP برگرفته از “Internet Protocol Address” به میزبانی وب شما متصل میشوند. هر هاست با یک آدرس IP در دنیای اینترنت شناخته میشود. آدرس IP ها از طریق سرویسی به نام DNS یا Domain Name System که مقدار آن از طرف شرکت هاستینگ به شما اعلام خواهد شد، روی دامنه شما تعریف میشوند.
از مثال معروف آدرس و فروشگاه میتوانیم استفاده کنیم. اگر شما یک فروشگاه در یک مرکز خرید داشته باشید، فروشگاه شما از چه چیزهایی تشکیل شده است؟
نام و آدرس ساختمان فروشگاه وسایلی که در این ساختمان به فروش میرسانید یا برای چیدمان فروشگاه مورد استفاده قرار میدهید. یک ساختمان که فروشگاه شما در آن واقع شدهاست. خب ، در این مثال نام و آدرس ساختمان فروشگاه در دنیای اینترنت معادل با دامنه یا Domain خواهد بود. در واقع اگر بخواهیم بگوییم دامین چیست ، اینگونه است که نامی که شما را با آن می شناسند در واقع دامنه شما در فضای اینترنت خواهد بود.
محصولات و خدماتی که در وب سایت ارائه میگردند، به مثابه وسایلی هستند که در فروشگاه به فروش میرسند و طراحی سایت، دکور فروشگاه شما در دنیای اینترنت است.
و اما مصالح به کار رفته در ایجاد ساختمان فروشگاه شما نیز بستر سخت افزاری به نام هاست (Host) یا میزبانی نام دارد که آن را از شرکتهای ارائه دهنده خدمات هاستینگ تهیه خواهید کرد که برای خرید هاست کافی است بروی لینک کلیک کنید.
شرکتهای هاستینگ، عموما خدمات مربوط به دامنه را نیز به کاربران ارائه میدهند. در ادامه این مطلب، توضیحات بیشتری درمورد هاست و دامنه برای شما بیان خواهیم کرد. در ابتدا با بررسی دامنه چیست و سپس هاست چیست در خدمت شما خواهیم بود و سپس در امتداد مقاله می توانید فرق هاست و دامین را به خوبی درک کنید.
حالا که می دانید هاست و دامین چیست و در اولین قدم میتوانید دامنه مناسب وب سایت خود را انتخاب و ثبت کنید. بهتر است بهخوبی درمورد شرکتهای هاستینگ تحقیق کنید. از همان آغاز، دامنه خود را نزد شرکتی ثبت کنید که پیشینه شایستهای داشته باشد و از عملکرد آن در زمینه خدمات دامین و هاست اطمینان کسب کنبد. پس از طراحی سایت، هاست متناسب با آن را خریداری نمایید و با راهاندازی وب سایت، به دنیای خدمات آنلاین قدم بگذارید
سوالات متداول
سوالاتی ک ممکن است برای شما هم پیش بیاید
چرا از اپلیکیشن موبایل استفاده کنم؟
اپلیکیشن موبایل علاوه بر برقراری ارتباط هداوم با مشتریان خود، به راحتی عکس ها، فیلم ها و مطالب آموزشی موجود در اپلیکیشن های آموزشی و آموزشگاهی را با دیگر اپلیکیشن های موبایل و شبکه های اجتماعی مانند تلگرام، واتزآپ و اینستاگرام به اشتراک می گذارد. دومین دلیل استفاده از موبایل اپ کاهش هزینه های مربوط به کاغذ - چاپ و کاهش هزینه تبلیغات سنتی کسب و کار شما است. در اپلیکیشن های حرفه ای محصولات . اطلاعات در صورت نیاز به راحتی به روز رسانی خواهد شد. باید توجه کرد که پشتیبانی اپلیکیشن های حرفه ای اندورید و iOS باید به صورت مداوم توسط طراح اپلیکیشن حرفه ای( مستر اپ) انجام شود.
آپدیت نرم افزار اندروید و iOS چه مواقعی انجام می گیرد؟
ممکن است پس از طراحی اپلیکیشن اندروید و iOS، ورژن اندروید و iOS گوشی موبایل شما بروز رسانی شود و اپلیکیشن موبایل طراحی شما با این نسخه جدید از سیستم عامل اندروید و iOS شما سازگار یا به اصطلاح (compatible) نباشد. در این مواقع برای روند درست کار کردن برنامه مجبور به نصب آپدیت برنامه اندروید و iOS هستید. موارد دیگری از قبیل طراحی قالب بهتر برای اپلیکیشن موبایل و طراحی قالب جدید اندروید و iOS برای آپدیت و بروز رسانی برنامه های اندروید و iOS مهم و حیاتی است.
داشتن وب سایت برای چه کسانی و یا چه شرکتهایی نیاز هست؟
با توجه به اینکه هیچ کسی، هیچ شرکت و یا سازمانی بدون اهداف انتفاعی و یا غیر انتفاعی خلق نمی شود، پس می توان گفت همگی آنها نیازمند داشتن یک وب سایت مرتبط با نوع فعالیت و کسب و کار خود می باشند. هر فردی و یا شرکتی که تصمیم داشته باشد کالا، خدمات و یا اطلاعات مورد نظر خود را به مخاطبان عرضه کند نیاز دارد که یک وب سایت داشته باشد.
فرق اپلیکیشن های آنلاین با اپلیکیشن های آفلاین در چیست؟
همانطورکه از نام این اپلیکیشن ها پیداست، این است که اپلیکیشن های آنلاین اپلیکیشن هایی است که برای برقراری و استفاده از آن شما احتیاج به ارتباط اینترنتی و وصل شدن به اینترنت را دارید. این اپلیکیشن ها از مزایایی ون ارتباط آنلاین با دیگران، چت عمومی و موارد دیگر چون آپدیت اطلاعات در لحظه برخوردار هستند. اسنپ، تپسی و اپلیکیشن های موقعیت محور... از این نوع از اپلیکیشن های آنلاین محسوب می شوند. اپلیکیشن های آفلاین بدون ارتباط با اینترنت برای اهداف از پیش تعیین شده ای طراحی شده اند . این اپلیکیشن ها از ارتباطات آنلاین و تعامل در لحظه با دیگران احتیاج نخواهد داشت. بعضی از اپلیکیشن های سرگرمی و بازی ها و موبایل کاتالوگ ها در این دسته از اپلیکیشن ها قرار دارد.
معمولا طراحی و تحویل یک اپلیکیشن موبایل چه مدت زمانی طول می کشد؟
فقط و فقط به طرح و پیشنهاد شما برای ساخت اپلیکیشن حرفه ای بر می گردد. ابتدا باید یک داکیومنت و پروپوزال از طرح پیشنهادی خود را به ما بدهید و بعد ازآنالیز و تحلیل طرح پیشنهادی شما مدت زمان گرفته شده برای طراحی و ساخت اپلیکیشن اندر.ید و iOS شما را به شما اطلاع می دهیم. مراحل ساخت یک اپلیکیشن موبایل را از قبل نمی توان حدس زد. پس انتظار نداشته باشید با یک تعریف گفتاری بتوان به نتیجه نهایی دست یافت.